umberto-FewHpO4VC9Y-unsplash
Home BBA

Beter Bereikbaar Applicatie

14-04-2023_ePublic-Solutions_actiefoto&_39;s_groot-formaat_LSFotografie-03

Het bezoek aan een stad vergt voor mensen met een beperking vaak veel voorbereiding. Waar kan ik parkeren? Is er een geschikt toilet? Waar kan ik uitrusten? De Beter Bereikbaar applicatie (BBA) biedt hiervoor uitkomst. Met de BBA kan een interactieve kaart gemaakt worden waarop allerlei basisvoorzieningen overzichtelijk in beeld zijn gebracht. 

Gastvrij en toegankelijk

Bij ePublic Solutions zijn wij voor een gastvrije en toegankelijke stad. De Beter Bereikbaar Applicatie draagt daar aan bij. Samen met Bredata (Gemeente Breda) is de BBA ontwikkeld. Op de kaart kan je allerlei belangrijke nuttige en noodzakelijke plaatsen vermelden, zoals gevaarlijke punten, bezienswaardigheden, een schuilplek voor regen en de gehandicaptenparkeerplaatsen. Zo kan iemand met een handicap het bezoek makkelijker voorbereiden en eenmaal ter plaatse kan de weg naar bijvoorbeeld het dichtstbijzijnde toilet makkelijk gevonden worden.

Bezoeker

Bekijk hieronder de video over het gebruik van de kaart als bezoeker van een stad of evenement.

BBA-Bezoeker-Thumbnail

Organisator

Bekijk hieronder de video en infographic en plaats de kaart eenvoudig op de website van jouw evenement. Maak zo het evenement geslaagd voor iedereen!

BBA-Organisatoren-Thumbnail
Over ons

ePublic Solutions kent de uitdagingen van de overheid- en zorgsector door en door en weet precies wat er nodig is om uw doelen te bereiken.

Over ons
14-04-2023_ePublic-Solutions_actiefoto&_39;s_groot-formaat_LSFotografie-11