umberto-FewHpO4VC9Y-unsplash
Home Over ons

Enthousiastelingen in Overheid, Zorg en IT

25-10-2022_ePublic-Solutions_actiefoto's_groot-formaat_LSFotografie-06 (Aangepast)

ePublic Solutions is dé partner voor al uw projecten op het gebied van techniek en innovaties in de publieke sector en het zorgdomein. We helpen uw projecten op of voort te zetten en daarvoor de juiste technologie te gebruiken, telkens gericht op een toegankelijke en optimale dienstverlening voor burgers en ketenpartners. Hierbij focussen we op het totale proces, van ontwerp en advies tot realisatie en nazorg, om u volledig te ontzorgen.

ePublic Solutions kent de uitdagingen van de overheid- en zorgsector door en door en weet precies wat er nodig is om uw doelen te bereiken. Dankzij onze digitale transformaties in de publieke sector en de zorg creëren we wezenlijke verbeteringen van processen. We willen voortdurend een bijdrage leveren tot een betere maatschappij door het inzetten van innovatieve technologie, en streven naar een optimale samenwerking tussen organisatie, technologie en de klant (en uw klanten, namelijk burgers en bedrijven).

Omdat we ervaren zijn in complexe, politiek gevoelige omgevingen, weten we hoe we intern optimaal draagvlak voor veranderingen kunnen creëren. We hebben jarenlange ervaring in de publieke sector en het zorgdomein en kennen de taal en cultuur van onze klanten.

25-10-2022_ePublic-Solutions_actiefoto's_groot-formaat_LSFotografie-03 (Aangepast)

Wij zijn uw partner in data! Door middel van  data-analyse, standaardisatie, integratie en verrijking verplaatsen we van data naar informatie, van informatie naar kennis en uiteindelijk naar daadwerkelijke toegevoegde waarde. We laten data werken voor uw organisatie door integratie in dagelijkse processen en ondersteuning in besluitvorming.

Dit doen we door een pragmatische aanpak, met een duidelijke visie op innovatie en met mensen met kennis en ervaring uit de praktijk.

Bij ons werken?

We zijn continu op zoek naar nieuw talent! Wil je werken in een hecht team bij een dynamisch en groeiend bedrijf in IT innovatie? Neem contact op en kom eens vrijblijvend langs voor koffie!

Werken bij ePublic
25-10-2022_ePublic-Solutions_actiefoto's_groot-formaat_LSFotografie-11 (Aangepast)