ARTIFICIAL INTELLIGENCE

Op een verantwoorde en veilige manier de meerwaarde van AI benutten

  • 3 niveau's van AI
  • Veilig
  • Transparant
ePublic Solutions is dé partner voor organisaties die streven naar een verantwoordelijke inzet van AI en andere technologieën om werkprocessen te verbeteren, optimaliseren en plezieriger te maken.

In een wereld waarin AI steeds meer terrein wint, is het essentieel om deze krachtige technologie op een effectieve en veilige manier te benutten. Bij ePublic Solutions staan we klaar om onze klanten te begeleiden op dit innovatieve pad, met een focus op drie niveaus van AI-integratie.

De drie niveaus van AI toepassingen

Low Tech AI:
Bij Low Tech AI richten we ons op het gebruik van bestaande Generatieve AI-systemen, zoals OpenAI ChatGPT, Dalle, Midjouney en Microsoft CoPilot. Ons team biedt advies en workshops om deze systemen op een verantwoorde manier toe te passen in dagelijkse werkzaamheden. Met onze Prompt workshops helpen we uw team om het maximale uit deze tools te halen.
Mid Tech AI:
Op het niveau van Mid Tech AI integreren we bestaande Generatieve AI-algoritmes in uw eigen systemen. Door applicaties te koppelen aan bijvoorbeeld GPT, kunnen we algoritmes laten profiteren van interne en externe databronnen. Met onze "Ask Your Own Data"-benadering kunt u zelfs via een digitale assistent vragen stellen over uw eigen data. Daarnaast helpen we bij complexe AI-vraagstukken door gebruik te maken van Large Language Model (LLM)-agents en geavanceerde technieken zoals langchain en prompt flow. Bovendien zijn we bedreven in andere AI-toepassingen zoals videoherkenning en audio- en videotranscriptie.
High Tech AI:
Hoewel we geen grote AI-modellen zelf ontwikkelen, ondersteunen we wel bij de ontwikkeling van kleinere, specifieke modellen die zijn afgestemd op de unieke behoeften van uw organisatie.

Verantwoord en bewust gebruik van AI

Ongeacht het niveau van AI-integratie, staat bij ePublic Solutions bewustwording centraal. We streven ernaar om onze klanten te informeren over de kansen, impact en risico's van AI. Ons team beschikt over diepgaande kennis van standaarden zoals de BIO, IAMA, DPIA, enzovoort, om ervoor te zorgen dat uw AI-initiatieven voldoen aan de hoogste normen van ethiek en compliance.

Klaar om de kracht van AI te omarmen op een verantwoorde en succesvolle manier? Neem vandaag nog contact op met ePublic Solutions en laat ons u begeleiden op uw reis naar digitale transformatie.

Wilt u meer informatie?

Ben jij op zoek naar verandering en innovatieve uitdagingen?
Digitalisering en toegepaste innovatie in de publieke sector en zorg.
Diensten
Contactgegevens
Tappersweg 14-47 2031 EV Haarlem
Peizerweg 97 9727 AJ Groningen
©ePublic Solutions 2024. Alle rechten voorbehouden. | Webdesign: Jak Design