Projectmanagement & Consultancy

  • Trusted advisors
  • Agile
  • Architectuur
  • Business Analist

Projectmanagement

ICT-projecten bieden geweldige kansen voor groei en verbetering, hoewel ze vaak ook uitdagend kunnen zijn. Overheden en bedrijven kunnen aanzienlijke voordelen behalen door kosten en doorlooptijden van ICT-veranderingen effectief te beheersen. Factoren zoals complexiteit, omvang, helderheid over veranderingsbehoeften en verwachtingen (de businessbehoefte) spelen een cruciale rol bij het welslagen van een project. Goede projectsturing is hierbij essentieel. Met effectief projectmanagement, duidelijke afspraken en rolverdelingen, een realistische planning, heldere communicatie, voldoende budget, bekwame medewerkers en vakmanschap, hebben ICT-projecten een uitstekende kans van slagen.

De projectmanagers van ePublic Solutions zijn ervaren in het begeleiden van ICT-projecten in de breedste zin van het woord. Van softwareontwikkeling tot de implementatie van procesoptimalisaties tot het begeleiden van grote verandertrajecten tot het ontwikkelen van innovatieve proposities. Wij zijn er daarnaast van overtuigd dat het een enorme meerwaarde heeft dat onze projectmanagers ook sterk zijn op de inhoud.

Consultancy

Onze adviseurs treden bij onze klanten op als trusted advisors, waarbij zij zich onderscheiden door hun diepgaande kennis en ervaring. Als trusted advisors begeleiden zij organisaties door complexe digitale transformaties en ICT-projecten met een klantgerichte aanpak die gericht is op het behalen van duurzame resultaten.

Met een scherp inzicht in zowel de technologische als de organisatorische aspecten, bieden de adviseurs van ePublic Solutions op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van elke klant. Ze investeren tijd in het begrijpen van de unieke uitdagingen en doelen van de klant, en bouwen zo sterke, op vertrouwen gebaseerde relaties op.

Hun rol als trusted advisor betekent ook dat zij proactief meedenken met de klant, mogelijke obstakels identificeren en strategische adviezen geven die verder gaan dan de initiële projectdoelstellingen. Door hun expertise in effectief projectmanagement, duidelijke communicatie en nauwe samenwerking, zorgen zij ervoor dat projecten niet alleen op tijd en binnen budget worden afgerond, maar ook van hoge kwaliteit zijn en blijvende waarde opleveren.

Kortom, onze adviseurs zijn niet alleen experts in hun vakgebied, maar ook betrouwbare partners die zich inzetten voor het succes en de groei van onze klanten.

Wilt u meer informatie?

Ben jij op zoek naar verandering en innovatieve uitdagingen?
Digitalisering en toegepaste innovatie in de publieke sector en zorg.
Diensten
Contactgegevens
Tappersweg 14-47 2031 EV Haarlem
Peizerweg 97 9727 AJ Groningen
©ePublic Solutions 2024. Alle rechten voorbehouden. | Webdesign: Jak Design