INNOVATIE

Wij helpen innoveren: van idee tot uitvoering én implementatie

  • Toegepaste innovatie
  • Gebruiker centraal

Innovatie blijft bij ons niet op de plank liggen

Wij kijken samen hoe we jouw organisatie kunnen innoveren. Hierbij staat de gebruiker centraal: wat is de noodzaak en het nut van de innovatie? Op basis van de behoeften van de gebruikers ontwikkelen wij innovatieve oplossingen, zoals de BBA.

Een innovatieve oplossing bedenken is één. En daar helpen wij als adviseurs graag bij. Dit juist implementeren binnen de organisatie is een tweede. Hoe zorg je bijvoorbeeld dat het personeel de veranderingen ook daadwerkelijk kan implementeren? Wij zorgen dat de innovatieplannen niet op de plank blijven liggen en dat alle neuzen dezelfde kant opstaan.

BBA (Beter Bereikbaar Applicatie)

Een voorbeeld van zo’n innovatieve oplossing is de BBA, die wij hebben ontwikkeld in samenwerking met de gemeente Breda. Het doel? Om de stad Breda voor iedereen bereikbaar te maken: van mensen met een beperking tot slechtzienden en hoogsensitieve mensen.

Om dit te realiseren hebben wij de gebruiker centraal gesteld. Samen met mensen met een beperking hebben wij de interactieve stadskaart ontwikkeld. Zo vind je in de kaart gehandicaptenparkeerplaatsen, prikkelarme zones en rolstoelvriendelijke bezienswaardigheden.

Wilt u meer informatie?

Ben jij op zoek naar verandering en innovatieve uitdagingen?
Digitalisering en toegepaste innovatie in de publieke sector en zorg.
Diensten
Contactgegevens
Tappersweg 14-47 2031 EV Haarlem
Peizerweg 97 9727 AJ Groningen
©ePublic Solutions 2024. Alle rechten voorbehouden. | Webdesign: Jak Design