umberto-FewHpO4VC9Y-unsplash
Home Diensten Digitale transformatie en digitale acceleratie

Door verandering en digitalisering sneller en beter inspelen op uw omgeving

25-10-2022_ePublic-Solutions_actiefoto's_groot-formaat_LSFotografie-04 (Aangepast)

Digitale transformatie is het proces waarbij bedrijfsprocessen, producten en diensten worden verbeterd en aangepast aan de continu veranderende digitale omgeving. Het omvat het toepassen van digitale technologieën, zoals cloud computing, big data analytics, mobiele technologie en internet of things (IoT), om nieuwe waarde te creëren voor klanten en het bedrijf zelf.

Het is een continu proces dat vereist dat uw organisatie haar cultuur, processen, mensen en technologie continu aanpast en vernieuwt om het maximale uit digitale kansen te halen.

Van transformatie naar acceleratie

Veel organisaties hebben al diverse trajecten doorlopen om procesveranderingen door te voeren en mogelijkheden in digitalisering daarop toe te passen. Een belangrijke volgende stap is om het in een continue proces onder te brengen en te versnellen om zo goed voorbereid te zijn op toekomstige ontwikkelingen en veranderingen: digitale acceleratie.

Dit omvat bijvoorbeeld het implementeren en integreren van nieuwe digitale technologieën en processen, het opleiden en ontwikkelen van digitale vaardigheden bij medewerkers en het creëren van een digitale cultuur. Bij ePublic Solutions beheersen we het gehele proces: van de technologische kant van implementaties tot de veranderkundige en organisatorische uitvoering. Alleen een goed geïntegreerd geheel levert de gewenste meerwaarde.