Cloud Developer (medior/senior)

epublic actie

Is een mix van cloud development en innovatieve projecten wat jouw nieuwe baan moet bevatten? Word dan onze nieuwe collega cloud developer! Omdat ons klantenbestand groeit, groeit ePublic ook. Daarom hebben we deze interessante vacature met als standplaats Haarlem of Groningen. Die keuze laten we aan jou.

Cloud development in projecten en beheer voor de publieke sector en de zorg

Is een mix van cloud development en innovatieve projecten wat jouw nieuwe baan moet bevatten? Word dan onze nieuwe collega cloud developer! Omdat ons klantenbestand groeit, groeit ePublic ook. Daarom hebben we deze interessante vacature met als standplaats Haarlem of Groningen. Die keuze laten we aan jou.

Wat ga je doen?

Bij ePublic Solutions werk je als cloud developer aan verschillende innovatieve en inhoudelijk interessante projecten. Daardoor zijn je werkzaamheden erg gevarieerd.

Je werkt bijvoorbeeld mee aan de ontwikkeling van slimme AI toepassingen om makkelijker over veel verschillende databronnen (zowel gestructureerde als ongestructureerde data) heen te kunnen zoeken én vinden, sentiment analyses uit te voeren, samenvattingen vanuit tekst te kunnen genereren en op rol of persona gebaseerde voorstellen voor informatie aan te reiken.

Beheren en doorontwikkelen van cloud integratieoplossingen op Azure behoort ook tot je werk. En alsof dat nog niet voldoende is ga je met je collega’s aan de slag met het verder ontwikkelen van applicaties rondom digitale toegankelijkheid voor meerdere Nederlandse gemeenten.

Daarmee draag je, door inzet van digitale toepassingen, bijvoorbeeld bij aan het stimuleren van bewoners en bezoekers met een beperking een stad te laten bezoeken en dat bezoek zo comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Over complexiteit en uitdaging niet te klagen, toch?!

Over ons

We zijn een IT bedrijf met vestigingen in Groningen en Haarlem. Met 12 collega’s werken we aan uitdagende projecten voor klanten binnen de overheid en de zorg. In ons werk vinden we belangrijk dat we doen wat we zeggen en verdrinken ons niet in procedures of documenten. Die moeten er zijn, maar als ondersteuning en niet als vertraging. We houden van korte lijnen in de samenwerking en een partnership voor lange termijn met onze klanten.

Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen is onderdeel van ons beleid en van ons DNA. Daarom zetten wij ons individueel en collectief actief voor in, zowel qua tijd als budget.

Wat krijg je ervoor terug?

Naast uitdagende projecten en inspirerende collega’s hebben wij jou veel meer te bieden. Te veel om op te noemen eigenlijk, daarom een selectie. De rest vertellen we je wel tijdens een kennismaking.

  • Salaris van minimaal € 4.000 en maximaal €5.500 bruto (o.b.v. 40 uur), afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt
  • Ruimte jezelf te ontwikkelen door opleidingen te volgen of research te doen
  • Vervoers- of leasebudget, zodat je comfortabel reist als dat nodig is
  • Pensioen
  • Hardwerkende collega’s die graag lol met elkaar maken, bijvoorbeeld tijdens het jaarlijkse ski-uitje, een bbq of etentje waarbij je partner ook welkom is.

Als het goed gaat en we draaien goede cijfers, dan doen we dat met elkaar. Iedereen heeft daarom recht op een bonus als deel van de winst.

Wat jij meeneemt/jouw capaciteiten/jouw kennis en ervaring

Deze werkzaamheden vragen ook om bepaalde skills en kennis. Een diploma vinden wij niet het belangrijkste, wel je ervaring, potentie en persoonlijkheid. Om toch wat wensen op te sommen…

  • Ervaring als cloud developer met platformen zoals Azure, AWS of Google Cloud. 
  • Kennis van programmeertalen
  • Database kennis van MySQL, MariaDB, Mongo DB of SQL Server
  • Je bent bekend met microservices en API first approach
  • Ervaring binnen een Agile werkomgeving

Het is te mooi om waar te zijn als je al over alle genoemde kennis beschikt. We vinden het geen enkel probleem als er nog wat ontbreekt, dan regelen we een training voor je.

Maak direct een afspraak voor een kennismaking. Bel of app Mattijn via +31 6 15518789. Mailen mag ook, info@epblc.nl.

We werven nieuwe collega’s zelf. Als recruiter of werving en selectiebureau kun je in ons geïnteresseerde kandidaten adviseren rechtstreeks te solliciteren bij ePublic.

Laat deze baan niet lopen!

Wilt u meer informatie?

Ben jij op zoek naar verandering en innovatieve uitdagingen?
Digitalisering en toegepaste innovatie in de publieke sector en zorg.
Diensten
Contactgegevens
Tappersweg 14-47 2031 EV Haarlem
Peizerweg 97 9727 AJ Groningen
©ePublic Solutions 2024. Alle rechten voorbehouden. | Webdesign: Jak Design